Zárak, zárbetétek


Elzett X11 zárbetét
 
Fúrás, finomnyitás, maghúzás, savazás ellen védett hengerzárbetét, 5 darab kulccsal,vésznyitó funkcióval, kódkártyával. A zárbetét 11 darab csapot tartalmaz, amelyek három sorban helyezkednek el, ezáltal védelmet nyújt a leggyakoribb zárnyitási módok ellen. A Magyar Biztosítók szövetsége által ajánlott és minősített termék. MSZ EN1303 szabvány szerinti 4.biztonsági osztály. Igény esetén azonos zárlattal is rendelhető.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Titan K66 magas biztonságú zárbetét másolásvédett kulcsprofillal
 
Nagy biztonságú, törésvédelemmel és másolásvédett kulcsprofillal ellátott hengerzárbetét, 4 db pontfúrt kulccsal, vízszintes kulcsállással. A másolásvédett kulcsprofilnak köszönhetően Önnek nem kell tartania az illetéktelen kulcsmásolástól, mert a Titan K66 zárbetét kulcsának másolása csak egyetlen helyen lehetséges az országban. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik! Fúrás, letapogatás és kulcsütés, maghúzás és zártörés elleni védelemmel van ellátva.
 
A törésvédett Titan K66-os zárbetétek rendelhetőek azonos zárlatú funkcióval, belső gombbal és vészfunkcióval is.
 
 
 
A Tokoz ma Csehország legnagyobb zár és lakat gyártója.
Kínálatunkban helyet kaptak a Tokoz lakatok, ill. a Tokoz Pro 300 és Tokoz Pro 400-as zárbetétek. Ezek a zárbetétek a hazai piacon a prémium kategóriába sorolhatóak az igen magas biztonsági szintjük miatt, ezek közül is a 400-as jelenti a csúcskategóriát.
Jellemzőjük a szabadalmazott lamellás működés rugók és csapok nélkül, a legmagasabb MABISZ minősítés (6. osztály), 5 év magyarországi garancia, időjárásálló kialakítás, illetéktelen kulcsmásolás védelem, cink ötvözet ház, a zárbetét törését megnehezítő acél híd.
Fő előmye a Tokoz zárbetéteknek, hogy a zárbetét mérete rugalmasan változtatható, akár utólagosan is átszerelhető kisebb vagy nagyobb méretre.
A gombos kivitel reteszeltető.
 
 
 Főbb jellemzők:
- Mabisz 6-os legmagasabb minősítési osztály
- Kulcsmásolás elleni védelem (védett profillal rendelkező kulcs)
- Acél híd erősítés a zárbetét törés ellen
- Cink ötvözettel rendelkező ház a fúrásvédelem miatt
- Rugalmas méretezés, utólag is átalakítható más méretre a zárbetét
 
 
 
 
 
 
 
A nagyobb biztonságra vágyók termékpalettánkon megtalálhatják neves gyártók hevederzárjait.
 
 A hevederzárakba való zárbetétek mindössze annyiban térnek el a szokványos zárbetétektől, hogy a kulcs elfordulása egy fogaskerék elfordulását eredményezi.
 
Számos gyártó különböző típusaihoz különböző fogaskerekekkel szereli zárait.
6 különböző fogaskerék lehetőség létezik, a fogaskerék átmérője és a fogak száma alapján tudjuk megkülönböztetni a zárbetéteket.
 
 
 
 
A hevederzár betét méretét a fogaskerék alatt lévő rögzítő furat közepétől mérjük a zárbetét széléig mindkét irányba. A fogaskerekes zárbetétek 99%-ának egyik oldala 30 mm-es, a másik oldalt pedig az ajtó vastagsága határozza meg. Az ajtó vastagságához igazodóan a hosszabbik oldal 45 mm és 110 mm közé esik leggyakrabban, kifejezetten gyakori az 55 és 70 mm-es oldalhossz, vagyis a 30x55 és 30x70-es méret.
 
 
 
A hevederzár méretét az ajtólap szélessége határozza meg, lehet 800, 850, 900, 950.mm szélességű.
 
 
 
 
 
 
 
Bejárati ajtókhoz többpontos ajtózárakat is forgalmazunk minden méretben, több csapos magasabb biztonságot nyújtó kivitelben is.
 
 
 
 
 
 
 
 


9024 Győr, Kodály Z. u. 28. | Tel.: 96/424-731 | Fax: 96/415-550