Zárak, zárbetétek


Elzett X11 zárbetét
 
Fúrás, finomnyitás, maghúzás, savazás ellen védett hengerzárbetét, 5 darab kulccsal,vésznyitó funkcióval, kódkártyával. A zárbetét 11 darab csapot tartalmaz, amelyek három sorban helyezkednek el, ezáltal védelmet nyújt a leggyakoribb zárnyitási módok ellen. A Magyar Biztosítók szövetsége által ajánlott és minősített termék. MSZ EN1303 szabvány szerinti 4.biztonsági osztály. Igény esetén azonos zárlattal is rendelhető.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mul-T-Lock
 
 
 
A Mul-T-Lock 7x7 platform továbbfejlesztésével létrehozott normál biztonsági szintet képviselő zárbetét szabadalommal védett fejlesztésekkel kiegészítve a megszokott magas, minőségi szintett képviselve.
 
 
Break Secure: A legelterjedtebb betörési módszer a zárbetét eltörése ellen nyújt védelmet. A zárbetéten egy olyan bevágás "B.S." található amibel a zárbetétek leggyengébb pontha ellen tolva a rögzítési ponttól a cilinderek elülső részéhez. Szimmetrikus zárbetéten az egyik oldal aszimmetrikus méretnél mindkét oldal van bevágva. Így zártörés esetén a kikönnyítésnél törik le, megakadályozva hogy a bevésőzárhoz illetéktelenek hozzáférjenek és az ajtót nyitni tudják. A törés után az ajtóban maradt cilinder az eredeti kulccsal továbbra is nyitható. A betörési kísérlet után a zárbetét könnyen cserélhető egy új zárbetétre.
 
- 2023-ig szabadalommal védett
- Kulcskészítés csak a kódkártya felmutatásával lehetséges
- Fúrás, finomnyitás, savazás és maghúzás elleni védelem
- Break Secure funkciós kivitelben is elérhető méretek
- Nagy méretválaszték
- Magas variációs számú fő és vezérkulcsos rendszerek
- Laponfúrt mindkét oldalon használható kulcs
- Mabisz és nemzetközi tanúsítványok
- Rendelhető gombos, pánikfunkciós, fogaskerekes, pánikfogaskerekes kivitelben is
 
 
MUL-T-LOCK Interactive+ törésvédett biztonsági zárbetét
 
 
 
Mul-T-Lock Interactive zárbetét maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás- és illegális kulcsmásolás elleni magasfokú védelemmel. A Mul-T-Lock zár gombos-, vészfunkciós-, azonos zárlatú (több zárbetét azonos kulccsal) kivitelben is rendelhető, valamint félbetét és a rendeléskori kulcsmásolás is elérhető. Mul-T-Lock Interactive+ törésvédett biztonsági zárbetét: teleszkópikus csaprendszer (csap a csapban), csapok száma: 10; interaktív mozgó csap a kulcsban. Biztonsági kódkártya; Interactive kulcsok száma: 3 db. Mabisz ajánlás. Hevederzár betét is lehet a megfelelő fogaskerék kiválasztásával. A Mul-T-Lock Interactive+ törésvédett zárbetét azonos kulcsra kódolható a C-10, a G55 és a G47P Interactive lakatokkal.
 
 
 
MUL-T-LOCK MT5+ törésvédett biztonsági zárbetét
 
 
 
 
MUL-T-LOCK MT5+ törésvédett biztonsági zárbetét
 
Mul-T-Lock MT5+ zárbetét maghúzás-, fúrás-, törés-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás- és illegális kulcsmásolás elleni maximális védelemmel. A Mul-T-Lock MT5+ zár gombos-, vészfunkciós-, azonos zárlatú (több zárbetét azonos kulcs működtetéssel) kivitelben is rendelhető, valamint a rendeléskori kulcsmásolás is elérhető. Mul-T-Lock MT5+ törésvédett biztonsági zárbetét: Fokozott másolás és fésűsnyitás elleni védelem. Védett profilú, 16 csapos Mul-T-Lock zárszerkezet. Teleszkópikus csaprendszer (csap a csapban). Alpha Spring mozgó alkatrész a kulcsban. Kulcsok száma: 3 db. Mul-T-Lock MT5+ zárbetéthez a kulcsmásolás egyedi mágneskártyával, kizárólag Mul-T-Lock kulcsmásoló gépen. Mabisz ajánlás. Mul-T-Lock MT5+ zárbetét azonos kulcsra kódolható C-13 MT5+ lakattal. Szállítási idő 2-3 munkanap. Lásd: lent a videót és a részletes leírást!
 
 
Az MT5+ platform a Mul-T-Lock legjobb és legmagasabb biztonságot nyújtó, szabadalmaztatott mechanikus zárrendszere, számtalan forradalmian új megoldással, mely új szintre emelte a magas biztonságot nyújtó zárrendszer fogalmát. 2 zárási mechanizmus egyetlen Mul-T-Lock MT5+ zárbetétben, melynek eredményeként a Mul-T-Lock zárbetétek biztonsága és a lehetséges kombinációs szám jelentősen emelkedett. Szabadalmaztatott Alfa rugó a kulcs szár elején, ami a Mul-T-Lock MT5+ kulcs behelyezésekor összekapcsolódik egy speciális Alfa csappal a zárhenger belsejében. Egyedi mágneskártya minden Mul-T-Lock MT5+ zárbetéthez, melynek hiányában a kulcs másolhatatlan. A speciális Mul-T-Lock kulcsmásoló gép csak az MT5+ mágneskártya adatait leolvasva képes a kulcs duplikálására. Kimagasló variációs szám. Szabadalmaztatott Mul-T-Lock MT5+ kulcsok.
 
 
 
Titan K66 magas biztonságú zárbetét másolásvédett kulcsprofillal
 
Nagy biztonságú, törésvédelemmel és másolásvédett kulcsprofillal ellátott hengerzárbetét, 4 db pontfúrt kulccsal, vízszintes kulcsállással. A másolásvédett kulcsprofilnak köszönhetően Önnek nem kell tartania az illetéktelen kulcsmásolástól, mert a Titan K66 zárbetét kulcsának másolása csak egyetlen helyen lehetséges az országban. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik! Fúrás, letapogatás és kulcsütés, maghúzás és zártörés elleni védelemmel van ellátva.
 
A törésvédett Titan K66-os zárbetétek rendelhetőek azonos zárlatú funkcióval, belső gombbal és vészfunkcióval is.
 
 
 
A Tokoz ma Csehország legnagyobb zár és lakat gyártója.
Kínálatunkban helyet kaptak a Tokoz lakatok, ill. a Tokoz Pro 300 és Tokoz Pro 400-as zárbetétek. Ezek a zárbetétek a hazai piacon a prémium kategóriába sorolhatóak az igen magas biztonsági szintjük miatt, ezek közül is a 400-as jelenti a csúcskategóriát.
Jellemzőjük a szabadalmazott lamellás működés rugók és csapok nélkül, a legmagasabb MABISZ minősítés (6. osztály), 5 év magyarországi garancia, időjárásálló kialakítás, illetéktelen kulcsmásolás védelem, cink ötvözet ház, a zárbetét törését megnehezítő acél híd.
Fő előmye a Tokoz zárbetéteknek, hogy a zárbetét mérete rugalmasan változtatható, akár utólagosan is átszerelhető kisebb vagy nagyobb méretre.
A gombos kivitel reteszeltető.
 
 
 Főbb jellemzők:
- Mabisz 6-os legmagasabb minősítési osztály
- Kulcsmásolás elleni védelem (védett profillal rendelkező kulcs)
- Acél híd erősítés a zárbetét törés ellen
- Cink ötvözettel rendelkező ház a fúrásvédelem miatt
- Rugalmas méretezés, utólag is átalakítható más méretre a zárbetét
 
 
 
 
 
 
 
A nagyobb biztonságra vágyók termékpalettánkon megtalálhatják neves gyártók hevederzárjait.
 
 A hevederzárakba való zárbetétek mindössze annyiban térnek el a szokványos zárbetétektől, hogy a kulcs elfordulása egy fogaskerék elfordulását eredményezi.
 
Számos gyártó különböző típusaihoz különböző fogaskerekekkel szereli zárait.
6 különböző fogaskerék lehetőség létezik, a fogaskerék átmérője és a fogak száma alapján tudjuk megkülönböztetni a zárbetéteket.
 
 
 
 
A hevederzár betét méretét a fogaskerék alatt lévő rögzítő furat közepétől mérjük a zárbetét széléig mindkét irányba. A fogaskerekes zárbetétek 99%-ának egyik oldala 30 mm-es, a másik oldalt pedig az ajtó vastagsága határozza meg. Az ajtó vastagságához igazodóan a hosszabbik oldal 45 mm és 110 mm közé esik leggyakrabban, kifejezetten gyakori az 55 és 70 mm-es oldalhossz, vagyis a 30x55 és 30x70-es méret.
 
 
 
A hevederzár méretét az ajtólap szélessége határozza meg, lehet 800, 850, 900, 950.mm szélességű.
 
 
 
 
 
 
 
Bejárati ajtókhoz többpontos ajtózárakat is forgalmazunk minden méretben, több csapos magasabb biztonságot nyújtó kivitelben is.
 
 
 
 
 
 
 
 


9024 Győr, Kodály Z. u. 28. | Tel.: 96/424-731 | Fax: 96/415-550